Livrarea produselor se face prin firma de curierat rapid Fan Curier.

Costul livrării

Costul de expediere este de 18 RON pentru comenzile care au destinația București și 23 RON pentru comenzile din afara Bucureștiului. În cazul în care locuiți în afara localității, la taxa de transport se adaugă km exteriori – 0.8 lei/km.

Durata livrării

Livrarea produselor comandate de pe site se face în cel mai scurt timp. Durata de expediere a produselor depinde de stocul aferent. În mod normal în 48-72 de ore de la confirmarea unei comenzi primiți produsul acasă, dacă produsul respectiv se află pe stoc. Dacă în anumite cazuri produsul este disponibil doar la comandă, un consultant vă va comunica telefonic sau pe email durata de expediere a produselor comandate. În cazul produselor disponibile doar la comandă, solicităm plata în avans în proporție de 50% din prețul produsului. Diferența de preț se achită la livrare.

Plata produsului

Încasarea banilor se va face de către agentul care vă livreaza produsele, în cazul în care ați optat pentru plata cu numerar la livrare/ramburs.

Valoarea produselor este cea din momentul confirmării prin e-mail și nimic altceva în plus. Important! Nu avem taxe și comisioane ascunse! În momentul recepționării produselor plătiți exact cât v-a fost confirmat prin e-mail.

Expedierea în afara României se realizează prin Atlasib, Poșta Română sau DHL, în cazul în care există o agenție în orașul dumneavoastră sau în apropiere. În cazul în care doriți livrarea produselor în afara teritoriului României, vă rugăm să ne scrieți la adresa [email protected] sau să ne contactați telefonic la 0742 065 060.