Cine suntem?

LeGa Fashion este o marcă românească de îmbrăcăminte pentru femei, fondată de designerul Luiza Ganea. Luiza Ganea, tânăr designer român, a dorit să creeze un atelier de creație vestimentară diferit de majoritatea celor care deja există. Ideile originale sunt puse în practică cu drag, realizând astfel ținute de calitate, la prețuri accesibile. LeGa Fashion dorește să ofere femeilor cu venituri mici și medii posibilitatea să își achiziționeze o ținută elegantă, lucrată manual, la un preț accesibil.

LeGa Fashion a fost creată în ideea de a oferi tuturor femeilor posibilitatea de a deține o rochie elegantă, realizată din materiale de calitate, cusută manual, la un preț accesibil. Multe dintre produsele noastre pe comandă sunt unicate, ceea ce face ținuta valoroasă, iar femeia ce o poartă, specială. Realizăm de asemenea și serii (ex. produsele pe care le găsiți pe site-ul nostru), pentru femeile ce doresc să urmeze un anumit trend.

Ce oferim?

LeGa pune accentul pe calitate și eleganță, fără a scoate femeia activă din zona ei de confort.

Fie că producem ținute casual sau ținute haute-couture, încercăm să creăm de fiecare dată imaginea unei femei rafinate, sexy, dar în același timp o femeie care se simte bine în pielea ei și mai ales în ținuta pe care o poartă.

LeGa Fashion oferă publicului larg colecții sezoniere și colecții de sine stătătoare, dar și creație la comandă. Proiectează, produce și vinde colecții ce cuprind ținute de zi, de seară, ținute de gală, ținute de plajă și nu numai.

Ținutele pot fi savurate la cele mai în vogă emisiuni TV, purtate de cele mai frumoase vedete, pe podiumurile de modă sau in showroom-ul din zona de Nord a capitalei.